Υλικά :
1 κουνέλι
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κλωνάρι δεντρολίβανο
1 σκελίδα σκόρδο
Σπορέλαιο για το τηγάνι
2 αυγά
Λίγη τριμμένη φρυγανιά
Λίγο αλεύρι
Εκτέλεση :
1. Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες αφού πρώτα έχει γδαρθεί. Πλένουμε καλά τα κομμάτια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
2. Παίρνουμε μια λεκανίτσα για να φτιάξουμε την μαρινάτα μας οπού ανακατεύουμε μέσα, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το δεντρολίβανο, το κρασί, το αλάτι και το πιπέρι.
3. Βάζουμε τα κομμάτια από το κουνέλι μέσα στην μαρινάτα μας, την σκεπάζουμε με ένα καπάκι και την τοποθετούμε στο ψυγείο για τρεις ώρες περίπου
4. Βγάζουμε την λεκάνη από το ψυγείο, παίρνουμε τις μερίδες του κουνελιού από την μαρινάτα και τις αφήνουμε να στραγγίσουν
5. Βάζουμε στην φωτιά το τηγάνι με μπόλικο σπορέλαιο να κάψει καλά
6. Παίρνουμε ένα ένα τα κομμάτια από το κουνέλι και με την σειρά πρώτα τα αλευρώνουμε, μετά τα περνάμε από τα χτυπημένα αυγά, μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα βάζουμε στο τηγάνι με το καυτό λάδι να τηγανιστούν καλά για περίπου ένα τέταρτο της ώρας από κάθε πλευρά
7. Σερβίρουμε το κουνέλι ζεστό με σαλάτα εποχής.
Καλή επιτυχία.