The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Αρακάς με πατάτες

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά

800 γρ αρακάς

5 πατάτες μικρές

2 καρότα μέτρια

1 μεγάλο κρεμμύδι

150 ml ελαιόλαδο

200 γρ ντοματάκια

½ ματσάκι άνηθο

½ ματσάκι μαϊντανό

600 ml νερό

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι
  2. Τοποθετούμε στην χύτρα μας το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι
  3. Καθαρίζουμε και κόβουμε και τις πατάτες,  τις βάζουμε και αυτές μέσα στην χύτρα
  4. Το ίδιο κάνουμε και με το καρότο,  μετά τα   σοτάρουμε όλα μαζί για λίγο
  5. Ρίχνουμε και τον αρακά, στοματάκι, τον άνηθο ψιλοκομμένο και τον μαϊντανό, αφού τα έχουμε πρώτα πλύνει
  6. Ρίχνουμε και το ανάλογο νερό, αλάτι, πιπέρι και κλείνουμε το καπάκι της  χύτρας για να βράση το φαγητό  όση ώρα χρειάζεται

Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί

Get it on Google Play

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors