The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Πατάτες γιαχνί

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά

6 μεγάλες πατάτες

1 μεγάλο κρεμμύδι

250 γρ ντοματάκι αποφλοιωμένο

200 ml ελαιόλαδο 

1 μεγάλο καρότο

½ ματσάκι μαϊντανό

250-300 ml νερό

Αλάτι, πιπέρι

Μοσχοκάρυδο

Δυόσμο

Ελάχιστο γαρίφαλο τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε τις πατάτες το καρότο και το κρεμμύδι
  2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε στη χύτρα με το ελαιόλαδο να σοταριστούν λίγο
  3. Κόβουμε τις πατάτες και τα καρότα τα σοτάρουμε και αυτά μαζί
  4. Ψιλοκόβουμε το ντοματάκι τα ρίχνουμε και αυτό μέσα στην χύτρα
  5. Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, δυόσμο, γαρίφαλο, νερό
  6. Κλίνουμε την χύτρα και από την ώρα που θα σηκωθεί η βαλβίδα θα κρατήσουμε 5 λεπτά και θα κλίσουμε την εστία
  7. Θα αφήσουμε για άλλα 10 λεπτά επάνω στο μάτι και το φαγητό είναι έτυμο

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

Get it on Google Play

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors