Σπετσοφάι με κασέρια

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

4 τεμ. Λουκάνικα ή 400γρ.

1 κρεμμύδι ξερό

3 πιπεριές πράσινες

2 πιπεριές κόκκινες

50 ml ελαιόλαδο  

 120 γρ κασέρι

200γρ ντομάτα τριμμένη

150 ml.νερό

Αλάτι, πιπέρι

Ρίγανη

Εκτέλεση

1.    Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες

2.    Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές, τις βάζουμε μαζί με τα κρεμμύδια και το λάδι στο τηγάνι να σοτιριστούν καλά

3.    Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρές φέτες και όταν είναι έτοιμα τα λαχανικά ρίχνουμε και τα λουκάνικα τα σοτάρουμε και αυτά καλά

4.    Μετά προσθέτουμε και τη ντομάτα το νερό, αλάτι, πιπέρι την ρίγανη και μαγειρεύουμε για 9-10 λεπτά και λίγο πριν τα σβήσουμε ρίχνουμε και το κασέρι και είναι έτοιμο .

 

         Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο