Πατάτες γεμιστές

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Υλικά

6 πατάτες

½ kg μπέικον

250 γρ κρέμα γάλακτος

250 γρ κεφαλογραβιέρα

2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε καρέ ( κύβους)

4 κουταλιές φρέσκο  βούτυρο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζω τις πατάτες και με ένα κουταλάκι αφαιρώ το εσωτερικό από τα πατάτες (σαν βαρκούλες).
  2. Στο εσωτερικό βάζω βούτυρο, κόβω σε κομματάκια το μπέικον και γεμίζω τις πατάτες.
  3. Από πάνω περιχύνω με κρέμα γάλακτος και βάζω αλάτι και πιπέρι,  την τριμμένη κεφαλογραβιέρα.
  4. Ψήνω για μισή ώρα στους 200 C.
  5. 10 λεπτά πριν τελειώσει το ψήσιμο τοποθετώ τις κόκκινες πιπεριές από πάνω