Ζαμπονοκασερόπιτα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 5
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά:

    3 αυγά
    1/4 τυρί φέτα
    1/4 κασέρι της αρεσκείας μας
    300 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους

    πιπέρι (όχι αλάτι)
    1 κιλό φύλλο σφολιάτας
    λίγη μαργαρίνη για το άλειμμα του ταψιού

Εκτέλεση:

 

  1 Σε ένα μπολ τρίβουμε με το χοντρό τρίφτη το κασέρι και τη φέτα. Προσθέτουμε το ζαμπόν, το πιπέρι, τα αυγά και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.



2 Αλείφουμε με λίγη μαργαρίνη το ταψί, τοποθετούμε τη μισή σφολιάτα και στρώνουμε το μείγμα των τυριών. Από πάνω βάζουμε την άλλη μισή σφολιάτα και την αλείφουμε με νερό.


3 Ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο, στον αέρα, για περίπου 30-40λεπτά.


4 Χαράζουμε  την πίτα λίγο πριν ψηθεί.

Καλή επιτυχία