The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Κριθαροκουλούρα με πάστα ελιάς και ντομάτα

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά

1 Κριθαροκουλούρα

250γρ κατσικίσιο τυρί

Ελαιόλαδο

Λίγα φύλα ρόκας

1 ντομάτα

2 κουτ. σούπας ξύδι

Λίγο νερό

2 κουτ. γλυκού πάστα ελιάς

 

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε και καθαρίζουμε την ντομάτα
  2. Ρίχνουμε μέσα στο νερό το ξύδι
  3. Βουτάμε για μισό λεπτό την Κριθαροκουλούρα μέσα
  4. Βάζουμε την Κριθαροκουλούρα σε ένα πιάτο
  5. Ψιλοκόβουμε την ντομάτα σε καρεδάκια
  6. Την μισή πάστα ελιάς την αλείφουμε στην Κριθαροκουλούρα και βάζουμε λίγο ελαιόλαδο
  7. Στην επόμενη πάστα ελιάς ρίχνουμε μέσα την ψιλοκομμένη ντομάτα την ανακατεύουμε και την βάζουμε επάνω στην Κριθαροκουλούρα
  8. Ψιλοκόβουμε τα κοτσάνια από την ρόκα τα βάζουμε και αυτά από πάνω και τρίβουμε με έναν ρεντέ το κατσικίσιο τυρί

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθει

Get it on Google Play

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors