The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

 
 

x

Πατατοκροκέτες με τυριά και μπέικον

(Εκτιμόμενος χρόνος διαβάσματος: 2 - 4 λεπτά)

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Υλικά:

1 κιλό πατάτες

200 γρ. μυτζήθρα

200 γρ. κεφαλοτύρι

4 κ.σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 αυγό

¼ ματσάκι μαϊντανό

½ κ.γ ξερό δυόσμο

αλάτι

πιπέρι

σπορέλαιο για το τηγάνι

+

220 γρ. μπέικον

 

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε τις πατάτες και τις βάζουμε μέσα σε μια μπασίνα και τις πατάμε να γίνουν πουρές
  2. ψιλοκόβουμε μαϊντανό και δυόσμο τα ρίχνουμε μέσα στον πουρέ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το μπέικον
  3. ψιλοκόβουμε το μπέικον και το αφήνουμε σε ένα μπολάκι στην άκρη
  4. ζυμώνουμε πολύ καλά τα υλικά
  5. κάνουμε μπαλάκια τα αλευρώνουμε και τηγανίζουμε
  6. όταν τηγανίσουμε την μισή ποσότητα στην υπόλοιπη προσθέτουμε το μπέικον και όσο αλεύρι θα χρειαστεί για να γίνει μια σφιχτεί ζύμη
  7. τηγανίζουμε και τα υπόλοιπα και είναι έτοιμα

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Λάβετε πρώτοι όλες τις νέες συνταγές στο e-mail σας


Εργασία στην Ελλάδα

Δωρεά

Αν θέλετε να μας στηρίξετε περισσότερο δεχόμαστε χρηματοδότηση στον παρακάτω σύνδεσμο

 

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας