Πιπεριές με γέμιση αβοκάντο

     

    Υλικά

     2 κίτρινες πιπεριές,

    2 κόκκινες πιπεριές,

    2 αβοκάντο.

    1 ντομάτα,

    1/2 κρεμμυδάκι, φρέσκο

    1 κουταλιά φυστικέλαιο

    1 λεμόνι,

    2 κουταλιές  μαϊντανό ψιλοκομμένο,

    αλάτι.

    Εκτέλεση

    Πλύνετε την ντομάτα , κόψτε τη στη μέση, αφαιρέστε

    τους σπόρους και τα υγρά της και κόψτε

    την σε κύβους. Καθαρίστε το κρεμμυδάκι και κόψτε το σε

    φέτες . Ανοίξτε τα αβοκάντο, αφαιρέστε το κουκούτσι,

    Βγάλτε την ψίχα, πολτοποιήστε την με το πιρούνι και αρωματίστε την

    με το λάδι και χυμό λεμονιού. Αναμείξτε το αβοκάντο με

    το μαϊντανό,  το κρεμμυδάκι και την ντομάτα

    Προσθέστε αλάτι και ανακατέψτε καλά.

    Τώρα κόψτε τις πιπεριές στη μέση, καθαρίστε τις Βγάζοντας

    τον πυρήνα, τους σπόρους και τις εσωτερικό; ίνες, και

    ψήστε τις στη σχάρα. Αν η φλούδα μαυρίσει σε αρκετά

    σημεία, αφαιρέστε την τρίβοντας τις πιπεριές με απορροφητικό

     χαρτί. Κατόπιν κόψτε κάθε μισή πιπεριά σε δύο φέτες.

     Γεμίστε κάθε φέτα με τη κρέμα που έχουμε φτιάξει με το  αβοκάντο και τυλίξτε την.

    Τοποθετήστε τα ρολά σε ένα πιάτο φαγητού.

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική