The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

 
 

x

Φασολάδα με μαυρομάτικα φασόλια

(Εκτιμόμενος χρόνος διαβάσματος: 2 - 4 λεπτά)
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά

500γρ. φασόλια ξερά

2 κρεμμύδια μέτρια

4 καρότα

120 ml  ντομάτα τριμμένη

300 γρ σέλινο ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

1 φύλλο δάφνης

100 ml ελαιόλαδο

2 λίτρα νερό

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε τα φασόλια σε κρύο νερό και τα σουρώνουμε
  2. Βάζουμε στην χύτρα μας  το νερό και τα φασόλια και τα βάζουμε να πάρουν μια βράση
  3. Σουρώνουμε τα φασόλια στην πρώτη βράση
  4. Βάζουμε νερό στην χύτρα και την αφήνουμε να ζεσταθεί καλά,
  5.  ρίχνουμε τα φασόλια και όλα τα υπόλοιπα υλικά  μέσα στην χύτρα
  6. Από την στιγμή που θα σηκωθεί η βαλβίδα βράζουμε για 10 λεπτά, μετά κλίνουμε την εστία και αφήνουμε για άλλα 10-12 λεπτά επάνω στην εστία που είναι κλιστεί
  7. Ανοίγουμε την χύτρα μας και το φαγητό είναι έτυμο
  8.  καλή επιτυχία

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

 

Λάβετε πρώτοι όλες τις νέες συνταγές στο e-mail σας


Εργασία στην Ελλάδα

Δωρεά

Αν θέλετε να μας στηρίξετε περισσότερο δεχόμαστε χρηματοδότηση στον παρακάτω σύνδεσμο

 

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας