Κοτοτηγανιά με ρετσίνα και φασκόμηλο

(Εκτιμόμενος χρόνος διαβάσματος: 2 - 4 λεπτά)
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά:

4 φιλέτα κοτόπουλο

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά πράσινη

100 ml. ρετσίνα

60 ml. Ελαιόλαδο

40 ml. Ελαιόλαδο

Λιγο ρίγανη

¼ κουτ. γλυκού φασκόμηλο

1 μέτριο κρεμμύδι

Αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλο σε μπουκίτσες
  2. Πλένουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες επίσης και το κρεμμύδι
  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε ελαφρός
  4. Αφαιρούμε τα λαχανικά από το τηγάνι, ρίχνουμε στο τηγάνι τα κομμάτια κοτόπουλο και τα σοτάρουμε με το καπάκι για 12 λεπτά ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα
  5. Μετά προσθέτουμε τα λαχανικά σοτάρουμε για ακόμα 5 λεπτά όλα μαζί
  6. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  7. Σβήνουμε με ρετσίνα
  8. Προσθέτουμε και το φασκόμηλο και το φαγητό μας είναι έτοιμο.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθει.