The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

 
 

x

Κοτόπουλο λεμονάτο

(Εκτιμόμενος χρόνος διαβάσματος: 2 - 4 λεπτά)

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Υλικά:

1 κοτόπουλο

150 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 κουταλιά σούπας ρίγανη

1 λεμόνι

700 ml νερό

150 ml νερό

1 κουταλιά σούπας νισεστέ

 

Εκτέλεση:

  1. Τεμαχίζουμε και πλένουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίσει
  2. Σε μια χύτρα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει λίγο
  3. Προσθέτουμε τα κομμάτια κοτόπουλο και τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα καλά από την μια πλευρά και μετά από την άλλη
  4. Στύβουμε το λεμόνι, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και όλα τα υπόλοιπα υλικά
  5. Κλείνουμε το καπάκι της χύτρας και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά στην μεγαλύτερη ένταση της εστίας
  6. Σβήνουμε και αφήνουμε άλλα 5 λεπτά την χύτρα πάνω στο μάτι
  7. Ανοίγουμε το καπάκι, διαλύουμε το νισεστέ με το νερό και προσθέτουμε για να δέσει η σάλτσα

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Λάβετε πρώτοι όλες τις νέες συνταγές στο e-mail σας


Εργασία στην Ελλάδα

Δωρεά

Αν θέλετε να μας στηρίξετε περισσότερο δεχόμαστε χρηματοδότηση στον παρακάτω σύνδεσμο

 

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας