The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

 
 

x

Τσιπούρες στο φούρνο και πατατοσαλάτα TheCook

(Εκτιμόμενος χρόνος διαβάσματος: 3 - 5 λεπτά)

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Υλικά:

5 μεγάλες τσιπούρες

 80 γρ. ελαιόλαδο

αλάτι

200 γρ. νερό

 

Υλικά για πατατοσαλάτα:

νερό για να βράσουμε τις πατάτες

1200 γρ. πατάτες καθαρισμένες

αλάτι

πιπέρι

120 γρ. ελαιόλαδο

1 λεμονί

1 καρότο

1 κρεμμύδι

1 κουτ. σούπας

μουστάρδα Dijon

1 πακέτο μανιτάρια πορτομπέλο

¼ ματσάκι μαϊντανό

180 γρ. αγγουράκι τουρσί

1 κουτ. γλυκού κάπαρη

 

Εκτέλεση:

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια
  2. Τα βάζουμε σε ενα ταψί, τα αλατίζουμε, προσθέτουμε ελαιόλαδο και νερό
  3. Τα βάζουμε στο φούρνο στους 200-220ο C για 40 λεπτά
  4. Καθαρίζουμε, κόβουμε και πλένουμε τις πατάτες
  5. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και βάζουμε τις πατάτες να βράσουν για περίπου 20 λεπτά
  6. Όση ώρα βράζουν οι πατάτες, ετοιμάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά
  7. Κόβουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το αγγουράκι τουρσί, το καρότο και τα μανιτάρια
  8. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το μισό λαδί και σοτάρουμε τα μανιτάρια
  9. Αφού σβήσουμε το τηγάνι με τα μανιτάρια, βάζουμε τα καρότα μέσα στο τηγάνι και τα αφήνουμε και αυτά για λίγο
  10. Όταν είναι έτοιμες οι πατάτες τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε λίγο  
  11. Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά
  12. Αναμειγνύουμε καλά και η σαλάτα είναι έτοιμη
  13. Βγάζουμε και τα ψάρια από το φούρνο και σερβίρουμε.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.

Λάβετε πρώτοι όλες τις νέες συνταγές στο e-mail σας


Εργασία στην Ελλάδα

Δωρεά

Αν θέλετε να μας στηρίξετε περισσότερο δεχόμαστε χρηματοδότηση στον παρακάτω σύνδεσμο

 

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας