The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Σάλτσα λαχανικών για ζυμαρικά

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά:

1 σκελίδα σκόρδο

1 μικρό κρεμμύδι

80 γρ. ελαιόλαδο

125 γρ. μανιτάρια αγκάρικους

125 γρ. ντοματάκι βελανίδι

1 κουτ. γλυκού κάπαρη

200 γρ. κολοκύθα βρασμένη

100 γρ. παντζάρι βρασμένο

Αλάτι

Ρίγανη

Πιπέρι

Θυμάρι

300 γρ. τόνο σε νερό

Εκτέλεση:

  1. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα ψιλοκόβουμε
  2. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα μανιτάρια, το παντζάρι, την κολοκύθα και τα ντοματάκια
  3. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο προσθέτουμε κρεμμύδι σκόρδο σοτάρουμε για λίγο
  4. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, αφήνουμε να σοκαριστούν για λίγο
  5. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι και τον τόνο
  6. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά ανακατεύουμε όλα μαζί και είναι έτοιμο

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Εργασία στην Ελλάδα

Δωρεά

Αν θέλετε να μας στηρίξετε περισσότερο δεχόμαστε χρηματοδότηση στον παρακάτω σύνδεσμο

 

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors