Σάλτσα λαχανικών για ζυμαρικά

(Εκτιμόμενος χρόνος διαβάσματος: 2 - 3 λεπτά)
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά:

1 σκελίδα σκόρδο

1 μικρό κρεμμύδι

80 γρ. ελαιόλαδο

125 γρ. μανιτάρια αγκάρικους

125 γρ. ντοματάκι βελανίδι

1 κουτ. γλυκού κάπαρη

200 γρ. κολοκύθα βρασμένη

100 γρ. παντζάρι βρασμένο

Αλάτι

Ρίγανη

Πιπέρι

Θυμάρι

300 γρ. τόνο σε νερό

Εκτέλεση:

  1. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα ψιλοκόβουμε
  2. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα μανιτάρια, το παντζάρι, την κολοκύθα και τα ντοματάκια
  3. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο προσθέτουμε κρεμμύδι σκόρδο σοτάρουμε για λίγο
  4. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, αφήνουμε να σοκαριστούν για λίγο
  5. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι και τον τόνο
  6. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά ανακατεύουμε όλα μαζί και είναι έτοιμο

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί