Υποστηρίξτε την δουλειά μας

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τι είναι το Patreon;

Μέσω της πλατφόρμας Patreon μπορείτε να υποστηρίζετε το Thecook.gr ώστε να μπορούμε να κάνουμε περισσότερες συνταγές και βίντεο πιο συχνά.https://www.patreon.com/join/thecookgr

Το Patreon είναι μια μορφή crowdfunding, δηλαδή είναι ένας τρόπος χρηματοδότησης που βασίζεται στην προθυμία των διαφόρων ανθρώπων να προσφέρουν χρηματικά ποσά, είτε μικρά, είτε μεγάλα σε ένα άτομο που θέλει να προάγει, προωθήσει, ολοκληρώσει το έργο του και χρειάζεται χρήματα για να το επιτύχει.

Πώς λειτουργεί το Patreon;

Για παράδειγμα, ένας καθηγητής μουσικής μπορεί να προσφέρει κάποια βασικά μαθήματα βίντεο για 5 δολάρια το μήνα, όπως και πιο προχωρημένα μαθήματα που περιλαμβάνουν εκτυπώσιμο μουσικό υλικό (για παράδειγμα ταμπλατούρες) για 10 δολάρια το μήνα.

Ένας κωμικός που παράγει βίντεο για το κανάλι του στο YouTube σε εβδομαδιαία βάση, μπορεί να επιτρέψει στους συνδρομητές του για 1 δολάριο να δουν πρώτοι το βίντεο της εβδομάδας, επίσης να δώσει την ευκαιρία στους συνδρομητές που θα πληρώσουν 5 δολάρια να δουν σκηνές από τα backstage και άλλα πολλά.

Χρειάζεται να είστε καλλιτέχνης για να χρησιμοποιήσετε Patreon;

Το κοινό του Patreon μπορεί να είναι καλλιτέχνες και δημιουργικοί άνθρωποι, αλλά ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει την Patreon ως συνδρομητική υπηρεσία για να κερδίσει τα προς το ζην.

Μπορείτε να εμπιστευθείτε τον Patreon;

Είναι καλό πάντα να είστε προσεκτικοί πριν δώσετε τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας.

Αν σκέφτεστε να γίνετε χρηματοδότης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Patreon ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2013 και έχει μια ισχυρή φήμη μεταξύ των ιστοσελίδων crowdfunding.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο texnologia.net