Ριγκατόνι με μπολονέζ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

Νερό

500γρ. Ριγκατόνι

500γρ. Κιμά

1 μέτριο  Κρεμμύδι

½  σκελίδας σκόρδο 

80ml. Ελαιόλαδο

100ml. Ντοματοχυμό  

Λίγο θυμάρι

Αλάτι

Πιπέρι

1 πρέζα κανέλα

1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο   

1 φύλο δάφνης

60γρ βούτυρο

 

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και την βάζουμε να βράσει
  2. Προσθέτουμε το αλάτι και τα ζυμαρικά, τα βράζουμε για όσο χρόνο αναγράφει η συσκευασία
  3. Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το κρεμμύδι να σατιριστούν
  4. Προσθέτουμε και τον κιμά και τα σοτάρουμε καλά
  5. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και 400ml. νερό  τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά  και  είναι έτοιμα για να τα σερβίρουμε

Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί