Ταλιατέλες με παντζάρι TheCook.gr

(Εκτιμόμενος χρόνος διαβάσματος: 2 - 4 λεπτά)

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Υλικά: για 2 μερίδες

250 γρ ταλιατέλες με παντζάρι

60 γρ βούτυρο

250 γρ μανιτάρια πλευρώτους

200 γρ ακτινίδια αγουρωπά

300 γρ κρέμα γάλακτος

Αλατοπίπερο

200 γρ τριμμένη γραβιέρα

Εκτέλεση:

1.       Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει

2.       Μέσα σε ένα βαθύ μπολ αδειάζουμε τις ταλιατέλες

3.       Και ρίχνουμε μέσα το βραστό νερό

4.       Το αφήνουμε 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι ταλιατέλες

5.       Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο μαζί με τα μανιτάρια και τα ακτινίδια να σοταριστούν

6.       Προσθέτουμε αλατοπίπερο και αφού σοταριστούν κα μαραθούν λίγο, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος

7.       Σουρώνουμε τις ταλιατέλες που έχουμε στο καυτό και της προσθέτουμε μέσα στο μίγμα που έχουμε μέσα στο τηγάνι μας

8.       Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μαζί

9.       Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν γα 2-3 λεπτά

10.   Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με λίγη γραβιέρα

 

Καλή όρεξη