ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠAΕZΑΝO

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά για 4 μερίδες  :

250 γρ. Τορτελίνια με γέμιση τυριού

50 γρ. ελαιόλαδο

80 γρ. μπέικον

80 γρ. λουκάνικο πεπερονι

50 γρ. μανιτάρια φρέσκα

15 γρ. ελιές καλαμών

5 γρ. κάπαρη 

½ κρεμμύδι ξερό

¼ πιπεριά πράσινη

80 ml λευκό κρασί ξυρό

200 γρ. σάλτσα Ναπολιτέν

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση :

Βράζουμε τα τορτελίνια σε μια κατσαρόλα με νερό για 10 λεπτά από την ώρα του βρασμού. Σουρώνουμε τα τορτελίνια και τα κρυώνουμε με κρύο νερό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, κρεμμύδι, μπέικον, λουκάνικα, πιπεριά, μανιτάρια  και σοτάρουμε για 3-5 λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε ελιές, κάπαρη, σάλτσα Ναπολιτέν τορτελίνια. Ανακατεύοντας συνέχεια μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά και είναι έτοιμο. Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα, φρεσκαρισμένο άσπρο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή επιτυχία.