The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Ταλιατέλες με ραντίκιο και κρέμα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά για 4 άτομα :

225 γρ. ξηρές Ταλιατέλες

75-90 γρ. φέτες μπέικον κομμένες σε κύβους

25 γρ. βούτυρο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο

1 κεφάλι ραντίκιο ψιλοκομμένο 115- 175 γρ. περίπου

150 ml κρέμα γάλακτος

50 γρ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα ή γκράνα 

Αλάτι

Τριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση :

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια συμφώνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. 
  2. Καθώς έχουμε βάλει το νερό για τα μακαρόνια να βράσει, βάζουμε το μπέικον σε μια μεσαία κατσαρόλα και τα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να αρχίσει να βγαίνει το λίπος του και στην συνέχεια δυναμώνουμε λίγο την φωτιά και σοτάρουμε το μπέικον για 5 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε το βούτυρο, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας.
  4. Προσθέτουμε το ραντίκιο και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί.
  5. Ρίχνουμε την κρέμα και προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα ή γκράνα, μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.
  6. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να αρχίσει να κοχλάζει η κρέμα και να αναμιχθούν τα υλικά.
  7. Δοκιμάζουμε την σάλτσα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι άμα χρειαστεί.
  8. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα βάζουμε σε ένα ζεστό μπολ. Τα περιχύνουμε με την σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
  9. Σερβίρουμε αμέσως.

Καλή επιτυχία. 

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors