The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Τσουρέκι Νηστίσιμο με κόκκινη κολοκύθα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 12
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά

40γρ. Μαγιά μπύρας

100ml. Νερό χλιαρό

100ml. Χυμό πορτοκαλιού

190 γρ. Ζάχαρη

35γρ. Μαργαρίνη

35ml. Καλαμποκέλαιο

170γρ. Κολοκύθα κόκκινη Βρασμένη & πολτοποιημένη

690γρ. Αλεύρι σκληρό

1 φακελάκι κακουλέ

1 Φακελάκι μαχλέπι

Για επικάλυψη ζαχαρόνερο & αμύγδαλα φιλέ

Εκτέλεση

1.    Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο το καλαμποκέλαιο τον χυμό πορτοκαλιού την ζάχαρη το μαχλέπι & κακουλέ.

2.    Προσοχή να μην ανεβάσει θερμοκρασία πάνω από 50 βαθμούς κελσίου

3.    Κατεβάζουμε από την φωτιά και  ρίχνουμε το κολοκύθι

4.    Σε ένα σκεύος λιώνουμε την μαγιά σε χλιαρό νερό και την προσθέτουμε και αυτή μέσα στα υπόλοιπα υλικά

5.    Στο τέλος ρίχνουμε και το αλεύρι και ζυμώνουμε πολύ καλά ( αν θέλουμε ζυμώνουμε και στο μίξερ )

6.    Το αφήνουμε να φούσκωση σε ζεστό μέρος για 2-3 ώρες

7.    Μετά κάνουμε 2 πλεξούδες  και το αφήνουμε πάλι να φούσκωση

8.    Το αλείφουμε με το ζαχαρόνερο ρίχνουμε και από πάνω αμύγδαλα φιλέ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου περίπου 25-30 λεπτά

Η συνταγή είναι της κυρίας Κατερίνας Ψαρά

 

Καλή επιτυχία

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors