The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Χαλβά σιμιγδαλένιο με σαφράν και πορτοκάλι

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά :

150 γρ. λάδι

100 γρ. χυμό πορτοκάλι

50 γρ. βούτυρο

380 γρ. ζάχαρη

800 γρ. νερό

350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό

25 γρ. κρόκο Κοζάνης

100 γρ. σταφίδες

100 γρ. καρύδι

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 

Εκτέλεση :

Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί. Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πάρει βράση σε όλα τα σημεία της κατσαρόλας προσέχοντας να μην μας κολλήσει στον πάτο.

Από την στιγμή του βρασμού κρατάμε 2-3 λεπτά ακόμα και αποσύρουμε από την φωτιά, τοποθετούμε το μείγμα σε ότι φόρμα θέλουμε αφήνουμε να κρυώσει όσο χρειαστεί κόβουμε στο σχήμα της αρεσκείας μας και γαρνίρουμε με λίγο κανέλα, μέλι και καρύδι τριμμένο ή με ότι σιρόπι θέλουμε ( σοκολάτα, βύσσινο κλπ. )

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Get it on Google Play

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors