The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Καραμέλες με καφέ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά :

150 γρ. ζάχαρη

1/10 του λίτρου καφέ πολύ δυνατό

1/10 του λίτρου γάλα

1 κουταλιά της σούπας  μέλι

1 κουταλιά αμυγδαλέλαιο

Εκτέλεση :

Βάζετε σε κατσαρολίτσα την ζάχαρη με ελάχιστο νερό και την τοποθετείτε για 2 λεπτά σε μπέν μαρί, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη (το μπεν μαρι μπορείτε να το φτιάξετε και μόνοι σας, παίρνετε μια κατσαρολίτσα βάζετε μέσα σε αυτή νερό όχι πιο πάνω από την μέση και πάνω σε αυτήν βάζετε ένα μεταλλικό σκεύος το οποίο να εφαρμόζει με την κατσαρολίτσα ώστε να μην κουνιέται αλλά να μην ακουμπάει με το νερό και μέσα σε αυτό το σκεύος βάζετε ότι θέλετε να ζεστάνετε και ανάβετε το μάτι στο οποίο έχετε τοποθετήσει πάνω την κατσαρολίτσα ). Προσθέτετε στην σειρά το γάλα, το μέλι και τον καφέ και ανακατεύοντας ελαφρά αφήνετε να πυκνωθεί και να δέσει το μείγμα. Αλείφετε με αμυγδαλέλαιο τις φορμίτσες και αδειάζετε μέσα το υλικό. Αν δεν έχετε φορμίτσες αδειάζετε το υλικό σε ένα επίπεδο αλειμμένο με αμυγδαλέλαιο και όταν μισοκρυώσει το κόβετε σε κομμάτια. Όταν κρυώσουν φυλάτε τις καραμέλες σε ένα βάζο που κλείνει καλά.

Καλή επιτυχία. 

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors