Βασική συνταγή για Κρέπες

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 4
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά

2 Αυγά

250γρ. Γάλα φρέσκο

125γρ νερό κρύο

¼ Κουταλάκι αλάτι

1 Κουταλάκι ζάχαρη  

25ml. Λικέρ

350γρ, αλεύρι 

Εκτέλεση

Σε μια μπασίνα (μεταλλική λεκάνη) ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός το αλεύρι, ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη πολύ καλά να αναμιχτούν όλα τα υλικά και προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας ρευστός χυλός.

Το μίγμα για κρέπες είναι έτυμο το αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο να ξεκουραστεί,  μετά το ανακατεύουμε καλά. Αν χρειαστεί υγρασία προσθέτουμε λίγο νερό και ψήνουμε τις κρέπες

Καλή επιτυχία και ότι απορία έχετε ρωτήστε μας θα χαρούμε να βοηθήσουμε. Στείλτε mail…