The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

 
 

Μούς σοκολάτας με φράουλες

(Εκτιμόμενος χρόνος διαβάσματος: 2 - 4 λεπτά)
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά:

400 ml. κρέμα γάλακτος

250 γρ. κουβερτούρα

200 ml. κρέμα γάλακτος

300 γρ. φράουλες

60 ml. νερό

1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη

 

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε τα 200 ml. κρεμά γάλακτος και τα 60 ml. νερό σε ένα κατσαρολάκι στην φωτιά να ζεσταθεί καλά η κρεμά αλλά να μην βράσει
  2. Ρίχνουμε μέσα στην ζεστή κρεμά την κουβερτούρα που την έχουμε κόψει σε κομματάκια και ανακατεύουμε καλά να λιώσει
  3. Βάζουμε στο λεκανάκι του μίξερ τα 400 ml. κρεμά γάλακτος μαζί με την ζάχαρη αχνή και βάζουμε να χτυπηθούν μέχρι να δέσουν ελαφρά
  4. Κρυώνουμε την κουβερτούρα που έχουμε λιώσει
  5. Κόβουμε σε κομματάκια τις φράουλες
  6. Τα αναμειγνύουμε όλα μαζί καλά
  7. Μοιράζουμε σε μπολάκια
  8. Και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και είναι έτοιμο

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


Εργασία στην Ελλάδα

Δωρεά

Αν θέλετε να μας στηρίξετε περισσότερο δεχόμαστε χρηματοδότηση στον παρακάτω σύνδεσμο

 

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας