Σουφλέ Σοκολάτας

    Ξεροψημένο και τραγανό από έξω, γεμάτο με υγρή, πηχτή, ζεστή σοκολάτα στο εσωτερικό του

    Υλικά
    200γρ. κουβερτούρα
    75γρ. βούτυρο
    100γρ. καστανή ζάχαρη η κρυσταλλική ζάχαρη
    4 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    4 αυγά
    Εκτέλεση
    Λιώνετε το βούτυρο και την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας και τα αποσύρετε από τη φωτιά για να κρυώσουν λίγο.
    Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτουμε το αλεύρι.
    Ρίχνετε το μείγμα αυγών-ζάχαρης μέσα στο μείγμα σοκολάτας-βουτύρου και ανακατεύετε απαλά με ένα κουτάλι.
    Βάζετε το μείγμα σε ένα ταψί (ή σε φορμάκια) και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 8-10 λεπτά, τόσο ώστε το κέικ να ψηθεί απ’ έξω και να παραμείνει υγρό μέσα.Για περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθεί βίντεο

    Καλή επιτυχία.

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.