
- 11 Φεβρουαρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 211 Προβολή

Ξεροψημένο και τραγανό από έξω, γεμάτο με υγρή, πηχτή, ζεστή σοκολάτα στο εσωτερικό του
Υλικά
200γρ. κουβερτούρα
75γρ. βούτυρο
100γρ. καστανή ζάχαρη η κρυσταλλική ζάχαρη
4 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά
Εκτέλεση
Λιώνετε το βούτυρο και την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας και τα αποσύρετε από τη φωτιά για να κρυώσουν λίγο.
Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτουμε το αλεύρι.
Ρίχνετε το μείγμα αυγών-ζάχαρης μέσα στο μείγμα σοκολάτας-βουτύρου και ανακατεύετε απαλά με ένα κουτάλι.
Βάζετε το μείγμα σε ένα ταψί (ή σε φορμάκια) και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 8-10 λεπτά, τόσο ώστε το κέικ να ψηθεί απ’ έξω και να παραμείνει υγρό μέσα.Για περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθεί βίντεο
Καλή επιτυχία.
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.