ΠΤΙ ΦΟΥΡ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 6
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

ΥΛΙΚΑ

470 γρ. βούτυρο
175 γρ. ζάχαρη
3 αυγά

650 γρ. αλεύρι

Εκτέλεση

Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο. Πάνω σε μία λαδόκολλα, με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής «κόβουμε» μπισκότα στα σχήματα που θέλουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170οC για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα.