The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΜΥΖΗΘΡΑ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Διάρκεια: 1 ώρα

 Υλικά:

1 πατάτα

100 γραμμάρια μυζήθρα

1 αυγό

1 κουταλιά ζάχαρη

Ξύσμα 1 πορτοκαλιού

200 γραμμάρια αλεύρι

1 κουταλιά μαγιά σκόνη

1 ποτηράκι λικέρ πορτοκάλι

1 πρέζα αλάτι

λάδι για το τηγάνισμα

1 κουταλιά ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Βράζετε την πατάτα και την περνάτε από τη μηχανή του

 πουρέ μαζί με τη μυζήθρα.

Ανακατεύετε καλά σε λεκάνη τον

πολτό της πατάτας και μυζήθρας  με το αυγό

 προσθέτετε  τη ζάχαρη, το ξύσμα του πορτοκαλιού,

 το αλεύρι και τη μαγιά, το λικέρ το αλάτι, δουλεύοντας με ξύλινο

κουτάλι μέχρι να πετύχετε μια πάστα λεία και ομοιογενή,

 που την αφήνετε ν' αναπαυτεί για μισή ώρα.

Κόβετε  με αλευρωμένα χέρια κομμάτια πάστας και τα πλάθετε μικρές πίτες.

Τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές, τις στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και τις πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και λίγο κανέλα 

 

Get it on Google Play

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors