The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Μελόπιτα με ανθότυρο

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά :

250 γρ. μέλι

300 γρ. φύλο κρούστας

300 γρ. ανθότυρο

15 γρ. κανέλα

50 γρ. σουσάμι

100 γρ. βούτυρο

150 γρ. σπορέλαιο

Εκτέλεση :

Κόβουμε το ανθότυρο σε μικρά τετράγωνα κομμάτια μετά κόβουμε το φύλο σε 3 λωρίδες. Τυλίγουμε τα κομμάτια του τυριού ένα ένα σε δυο φύλα μαζί και στο τέλος αλείφουμε την άκρη του φύλου με λίγο νερό για να κολλήσουν και να κλείσει το τύλιγμα. Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά, ρίχνουμε το βούτυρο και το λάδι, αφού ζεσταθεί  τοποθετούμε μέσα τα πιτάκια και τηγανίζουμε και από της δυο πλευρές μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα.

Τα βγάζουμε σε πιατέλα και όπως είναι ζεστά ρίχνουμε από πάνω τους το μέλι, το σουσάμι, την κανέλα και σερβίρουμε ζεστά.

Καλή όρεξη και καλή επιτυχία. 

Get it on Google Play

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors