The Cook

‹‹Έυκολες, επιτυχημένες και οικονομικές συνταγές για όλους, εγγυημένα!››

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό. Μάθε περισσότερα

Καταλαβαίνω

HTTP cookies

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.[1] Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε.[2] και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί.[3] Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα Λευκή με Φράουλες

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Υλικά:

225 γρ. μπισκότα πτι μπερ

400 ml. κρεμά γάλακτος

600 ml. γάλα

200 γρ. βούτυρο

100 γρ. φουντούκια

170 γρ. έτοιμη κρέμα πατισερί

500 γρ. φράουλες

1 βανίλια

 

Εκτέλεση:

  1. Χτυπάμε το γάλα μαζί με την σκόνη πατισερί σε ένα λεκανάκι και την βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά για να σφίξει
  2. Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα καλά και βάζουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων να λιώσει
  3. Τρίβουμε στο μούλτι τα φουντούκια να γίνουν σκόνη και τα ρίχνουμε μέσα στο λεκανάκι με τα μπισκότα
  4. Βάζουμε και το βούτυρο στο λεκανάκι και τα αναμειγνύουμε να γίνουν ένα μείγμα
  5. Έχουμε ένα τσέρκι διαμέτρου 25x25 το βάζουμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα που φτιάξαμε με τα μπισκότα
  6. Τα πατάμε καλά να γίνουν μια βάση και το βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά
  7. Χτυπάμε την σαντιγί στο μίξερ προσθέτοντας και την βανίλια
  8. Κόβουμε περίπου 10 φράουλες στην μέση και τις υπόλοιπες τις ψιλοκόβουμε
  9. Βγάζουμε από το ψυγείο την κρέμα πατισερί και αναμειγνύουμε τις φράουλες μέσα στην κρέμα
  10. Βγάζουμε την βάση από το ψυγείο και στρώνουμε τις φράουλες γύρο γύρο
  11. Γεμίζουμε με την κρέμα πατισερί και τέλος βάζουμε και την σαντιγί και το γλυκό μας είναι έτοιμο

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθει.

Get it on Google Play

Εργασία στην Ελλάδα

Φόρμα Σύνδεσης

Καλώς ήρθατε στο The Cook.gr Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Παρακαλούμε πολύ, πριν από όλα, διαβάστε τους όρους χρήσης της Ιστοσελίδας

visitors