ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Υλικά

3 πακέτα πτι μπέρ

250γρ. Μαργαρίνη

80γρ. φρέσκο γάλα

410γρ. Ζαχαρούχο

125γρ. Κακάο

90γρ. Σταγόνες καραμέλας

1 σφηνάκι grand marnier

Λίγο λαδόκολλα

Εκτέλεση 

Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τα μπισκότα πτι μπέρ με τα χέρια μας και στη συνεχεία ρίχνουμε όλα τα υλικά που έχουμε για την συνταγή, ανακατεύουμε καλά να γίνουν μια μάζα όλα μαζί, τα αδειάζουμε σε μια λαδόκολλα και τους δίνουμε το σχήμα του κορμού. Τα τοποθετούμε στην κατάψυξη και τα αφήνουμε για 1-2 ώρες να παγώσουν. Τα κόβουμε σε φέτες και τα σερβίρουμε. Αν θέλουμε γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας, ζάχαρη άχνη, η κακάο.   Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο