Μύδια αχνιστά Κοράλλι

    Υλικά

    1 κιλό μύδια

    80 ml ελαιόλαδο

    ¼  κρεμμύδι ξερό

    1 ντομάτα μεγάλη σε καρέ

    ¼  κοφτερή πιπεριά

    1 πρέζα αλάτι

    1 πρέζα πιπέρι μαύρο

    1 πρέζα ρίγανη

    1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

    Λίγο νερό

    50ml ούζο

    Μαϊντανό ψιλοκομμένο

    Εκτέλεση

    1. Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα μύδια
    2. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι ,το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε λίγο
    3. Προσθέτουμε τα μύδια και τα σβήνουμε μα το ούζο
    4. Ρίχνουμε τη ντομάτα το κοφτερό το αλάτι το πιπέρι τη μουστάρδα και τη ρίγανη
    5. Προσθέτουμε λίγο νεράκι και τα αφήνουμε όλα μαζί να βράσουν για 4-5 λεπτά
    6. Ρίχνουμε στο τέλος και το μαϊντανό και το φαγητό μας είναι έτοιμο

    Για περισσότερες λεπτομερές δείτε το βίντεο που ακολουθεί

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.